Buro Brouns

icoNYC poster – in samenwerking met Alfalfa Studio New York New York, 2012

Tijdens mijn stage bij Alfalfa Studio in Manhattan, New York City tekende ik honderden iconen en gebouwen voor dit ‘IcoNYC’ affiche. Toen ik New York na zes maanden weer voor Amsterdam inruilde was het affiche nog zwart-wit en ontbrak de typografie. De ontwerpers die na mij bij Alfalfa kwamen werken pakte dit project op en maakte er de gave kleurexplosie van die het nu is. Ik ben trots op ons!

Nadat ik weg was uit New York heeft het Alfalfa team er trouwens ook nog een super mooie animatie van in elkaar gedraaid:

 

En alsof dit allemaal nog niet genoeg was, werd er bovendien een website ontwikkeld, genaamd “New York is my Muse”. Lekker bezig, Alfalfa! Hier kun je virtuele stadsrondleidingen volgen langs vele stadse hoogtepunten en favoriete plekken van een geselecteerde groep New Yorkse topontwerpers. Dus voor alle mensen die New York nog niet kennen, of er geen genoeg van kunnen krijgen: Kijk goed rond op deze site en boek een ticket naar The City! (Misschien kruip ik dan alleen wel stiekem even in je koffer)

iconyc-poster-on-wall640x480_iconic_new_york_poster_best_souvenir_gift
640x480_ny_iconic_map_best-new-york-gift  640x480_best-new-york-keepsake-poster 640px_best-new-york-gift_detail

CONTACT

Buro Brouns
Kerkstraat 19C
3581 RA Utrecht

06 48624424
merel@burobrouns.nl