Buro Brouns maakt grafische dingen.

Hallo. Ik ben Buro Brouns.

Ik ben een éénkoppig grafisch familiebedrijf onder leiding van mijzelf, gevestigd in hartje Utrecht. Heb je een grafische wens? Affiche, boekomslag, complete publicatie, bijzondere uitnodiging, of losse illustratie? (Ik noem zo maar eens wat.)

Ik luister per mail, facebook, telefoon, of face to face. In het Nederlands, in English, et oui oui – j’écoute même en Français.

Merel Brouns

conceptontwikkeling

Merel Brouns

grafisch ontwerp

Merel Brouns

projectmanagement

wat

Om een zo compleet mogelijk pakket van expertise en vaardigheden te kunnen bieden werkt Buro Brouns regelmatig samen met internetbureau Studio September en de werkplaatsen iFabrica, Protospace en Fablab de Waag.

hoe

1.Luisteren & offerte

Als je denkt dat ik iets voor je zou kunnen betekenen, mail je me je ideeën en/of vragen. Bellen of langskomen mag uiteraard ook. Ik vraag, jij praat, ik vat samen, jij stuurt bij.

Als het beeld van wat er moet gebeuren in onze beide hoofden zo gelijk mogelijk is, maak ik een offerte. Dit alles is nog geheel vrijblijvend en gratis.

2.Schetsen & bespreken

Bij akkoord en ontvangst van de eventuele content begin ik het schetsproces. De schetsen werk ik grof uit tot één of meerdere ontwerpvoorstellen, afhankelijk van het soort opdracht. Deze eerste voorstellen stuur ik je op, of bespreken we samen bij een kop koffie of thee.

3.Ontwerp uitwerken

Jij slaapt er en nachtje over en geeft me je feedback, waarna ik het ontwerp verder uitwerk. In de offerte is opgenomen hoeveel feedbackrondes er mogelijk zijn.

4.Afronden & aanleveren

Tot slot bundel ik alle overeengekomen deliverables samen tot een fijn pakket dat ik je toestuur. Uiterlijk de 15e van de maand na de gedane werkzaamheden, tenzij anders overeengekomen, ontvang je de factuur.

X
Over Buro Brouns

De deur is altijd open.

Kom gerust eens langs om je vragen en wensen op tafel te gooien. De koffie staat klaar. Een belletje of mailtje vooraf is prettig.

 

Twijfel niet.

Een offerte is gratis en uiteraard vrijblijvend.

 

Als het nodig is krijg je er super developers bij. Of motion designers. Of video editors.

Omdat Brouns meerdere partijen aan een lijntje heeft hangen zoals webbouwers, drukkerijen, werkplaatsen, en zelfs audiovisuele lui met film- en monteerskills kun je bij haar terecht voor de realisatie van complete projecten, zowel on- als offline.

 

Brouns gaat tot de komma.

Met een getraind oog voor detail kun je ervan op aan dat alle ontwerpen grondig worden nagelopen voor ze jouw kant op komen. Dezelfde zorgvuldigheid wordt andersom, bij bijvoorbeeld het aanleveren van teksten, ook op prijs gesteld. Dit om te voorkomen dat er tijd verloren gaat met dubbel ontwerpwerk na inhoudelijke aanpassingen.

 

Brouns houdt van een snelle doorloop van projecten en kan relatief snel leveren.

Voor een idee van de tijdspanne voor een specifiek project, neem contact op.

 

Gooi eens iets over de schutting.

Brouns werkt behalve voor individuen (hallo, individu!) en bedrijven (hallo bedrijf!) ook vaak als freelancer voor andere grafische-, of webbureau’s (hallo, ander grafisch- of webbureau!) om hier of daar de werkdruk wat te verlichten.

 

Buro Brouns vertelt de context.

Buro Brouns is in maart 2011 gestart door Merel Brouns. Dat ben ik. Op 21 augustus 1986 werd ik geboren in Amsterdam waar ik opgroeide, naar de Montessorischool ging, Bert & Ernie luisterde, celloles had, paardreed, heel veel tekende en de vooropleiding aan de Rietveld Academie volgde, waarna ik uiteindelijk koos voor de opleiding ‘Grafisch Ontwerp’ aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

In 2008 liep ik stage bij De Ruimte Ontwerpers, in 2009 nam ik een tussenjaar om door Azië te reizen en in 2010 studeerde ik ‘with honours’ af. Om hierna het beroemde zwarte gat te slim af te zijn struinde ik het web af naar interessante bureau’s en stuurde uiteindelijk op goed geluk één open stagesollicitatie naar Buro Rust waar ik werd aangenomen. Drie maanden later rolde ik in een freelance klus voor de Rabobank waarvoor ik een btw-nummer nodig had. Ik sprong op de fiets naar de KvK en voor ik het wist was ik zzp’er.

Een half jaar later, in september 2011, besloot ik toch nog wat meer bureauervaring te willen opdoen en maakte een laatste stageuitstap, dit keer bij Alfalfa Studio in New York. Eind maart 2012 keerde ik terug naar Nederland. Sindsdien heeft Buro Brouns mijn fulltime aandacht. Daarnaast ben ik op verzoek van Alfalfa Studio met veel plezier posts blijven schrijven voor hun blog.

voor wie

CONTACT

Buro Brouns
Kerkstraat 19C
3581 RA Utrecht

06 48624424
merel@burobrouns.nl